zaterdag 29 december 2007

Boekenlegger Tour of Duty

Op het einde van 2007 nog even deze boekenlegger gemaakt. Is bedoeld voor een juf die nogal fan is van Tour of Duty. De achterkant is van camouflagestof gemaakt.

maandag 24 december 2007

Update Duo Reina - Ashes

De duo die ik met Reina doe heeft weer een update! 34.000 kruisjes in totaal gemaakt, dat betekent dat we op 19,7% zitten.

zondag 23 december 2007

Vakantie

Hier is de kerstvakantie begonnen. Helaas zijn de quiltwinkels die ik wilde 'vereren' met een bezoek, ook gesloten in die periode.

Gisteren heb ik een begin gemaakt aan de boekenlegger voor de juf van m'n jongste dochter. Zij trouwt in februari. Ook ben ik begonnen met het overtypen van een paar schoentjes in PatternMaker (borduurprogramma). Zodoende kan je gemakkelijk de kleur aanpassen en de positie van de schoentjes. Heb al schoenenbedeltjes gekocht om als knoopjes te gaan gebruiken. Nu nog op jacht naar een schoenenstofje. Zodat ik half januari klaar ben om te beginnen aan de online-cursus die dan in De Wijnkelder gestart wordt. Dan maak ik van al die attributen een bourse (zakje). Sluiten met een schoenveter natuurlijk. Zodra ik, morgen misschien, de boekenlegger genaaid heb, laat ik een foto zien.

Vandaag hard aan het borduren geweest aan m'n duo met Reina. Bijna een pagina af. Misschien vanavond nog een paar steekjes doen. En dan morgen misschien een fotootje.

Ik wens iedereen die dit leest, en alle andere mensen ook natuurlijk, een hele fijne Kerst toe.

donderdag 20 december 2007

Kerstexchange 2007 Wijnkelder
Een aantal leden van De Wijnkelder hebben meegedaan aan de kerstexchange. Dit naaldenmapje en de borduurzijde in hersttinten (helemaal mijn smaak!) lagen vandaag in de brievenbus. Dankjewel Anette. Supercadeautjes.En al direct in gebruik ook!dinsdag 18 december 2007

Mysterie-bloemen


Dit zijn de bloemen geworden voor de mysterie op het Quiltvirus (opgestart door Hilde). Ze moeten op de een of andere manier nog aan elkaar, net als de boompjes, maar ik laat het vooreerst zo. Kan altijd nog aan elkaar. Heb het patroon voor het blaadje uitgeprint. Daar moeten er ook nog een aantal van gemaakt worden. Ik meende 12. Straks nog maar even nalezen. Het moeten er 25 worden!!! Nou ja, heb er nog een jaar de tijd voor ongeveer. Telkens maar 's een blaadje maken.

RFA 2007-12


Het regenwoud is weer een blokje gegroeid. 4 van de 30 blokjes zijn klaar. Kan weer een poosje de kast in.

Ivy 2007-12

Ivy heeft haar maandelijkse update gehad. Ze heeft nu 43.2 % kruisjes in totaal. In januari prik ik er weer een halve pagina aan. Nog 3 maanden en dan is ze op de helft!!!!

maandag 17 december 2007

Eerste bericht.

Helemaal nieuw in weblogland. Dit is m'n eerste berichtje.

Graag vertel ik over de belevenissen op handwerkgebied. Vandaar dat ik deze gestart ben.

Dagelijks bezoek ik de wijnkelder, het quiltvirus en de prikborden van borduren en quilten.