zondag 24 oktober 2010

Foto-albummetje bekleed.

Een anderhalve week geleden is een nicht van onze kinderen bevallen van dochter Sophie. Vandaag is Jan's zus jarig en omdat een oma graag foto's van haar kleinkinderen bij zich heeft, heb ik een fotoalbummetje bekleed met grijze ruitjes.

woensdag 20 oktober 2010

Cherish Nature top.

De top is af. De bies ligt er ook al bij.
Nu nog een achterkant erbij maken. En dan kan deze ook gedubbeld worden.

donderdag 14 oktober 2010

Waterflesdrager

Op slag van 12 had ik de waterflesdrager voor Dieta klaar. Ik denk wel dat ze 'm leuk vindt.
Ze heeft al meer spulletjes van deze stof. En dan heb je best een leuk setje.

 

Het patroon van de waterflesdrager komt hiervandaan: Pinkchalkstudio-water-bottle-carrier. Ik heb alleen de band verstelbaar gemaakt. Goed hè?


woensdag 13 oktober 2010

Cherish Nature


Sowieso moeten we natuurlijk denken om het milieu, maar daarom heb ik deze lapjes toen niet gekocht. Ik wil er een heel mooie quilt mee maken. Inmiddels zijn alle 25 blokjes klaar en kan ik er verschillende patronen mee leggen. Wat doe je dan? Dit:
of dat:
of toch misschien zo:
Ik moet daar nog eens rustig over nadenken.

dinsdag 5 oktober 2010

Met een stitcherie begonnen.

Het moet toch niet gekker worden. Maar ik vind de uitspraken zo mooi. Ik kwam erachter dat hier nog een applicatie mist, dus die gaat er nog opkomen. Misschien maak ik 'm ook wel overnieuw. Wordt vervolgd...

Een foto is bij daglicht, eentje met flits.


maandag 4 oktober 2010

Aan het knutselen geweest met roze scraps.Dit patroon moest in de herkansing. Ik had het al 's op deze manier verwerkt, maar dat kwam niet helemaal goed uit. Nu wel. De eerste vier blokken zijn klaar. Alweer opgeruimd want nu is er een ander project aan de beurt. De onderdelen van de blokken kunnen op verschillende manieren gelegd worden. De scraps heb ik een tijdje terug van Mirjam gekregen (vlaggie.nl). Het is de bedoeling dat er een hele quilt van gemaakt wordt.