dinsdag 27 oktober 2009

Herfstvakantie

Als aanvulling op het blog van Christina heb ik nog een paar foto's. Allereerst wil ik zeggen dat het heerlijk was om er een paar dagen helemaal uit te zijn. Dieta en ik hebben genoten. We hebben heel veel art-quilts gezien. Stom om er geen foto's van te maken, maar misschien ook niet zo erg. Namaken ligt me toch niet. Wel weet ik wat Sinterklaas moet meebrengen uit Spanje. Aan het eind van de twee dagen waren we allemaal moe. Maar ik denk er met warme gevoelens aan terug.
Samen spoelen:
Dit lapje is gedeeltelijk met een heatgun bewerkt:
Zo doe je dat:
Dieta heeft inderdaad al haar lapjes in zichtmapjes in een multoband gedaan. Er staat precies bij welke materialen gebruikt zijn.
Op het blog van Christina zie je Dieta een tekening vergroten. Ze is er nog niet verder mee, maar zaterdag hebben we wel veel rode/oranje lapjes gescoord. Ook een broek die niet meer korter gemaakt hoefde te worden zal bij deze stapel komen.

2 opmerkingen:

Zonnebloemetje... zei

Ziet er erg gezellig uit!
Ben benieuwd wat Dieta gaat doen met alle oranje stofjes.

groetjes Lintine

christina zei

Had ik al een heel verhaal getypt en wil de reactie plaatsen, blijkt dat dat niet kan omdat ik dit logje geopend heb via mijn eigen log. Dus nog maar een keer.
Eerder had ik geen tijd gevonden/genomen om jouw log te bekijken. Want natuurlijk was ik benieuwd naar jullie foto's. NOu die geven wel een indruk van wat we allemaal hebben gedaan. Fijn dat Dieta inmiddels is begonnen met het aanleggen van een naslagwerk. En wat een prachtige stoffen hebben jullie gescoord. Het zal vast niet lang meer duren voordat Dieta aan die prachtige pauw gaat beginnen.
En inderdaad, ik vond het ook super leuke dagen.