dinsdag 25 juni 2013

Lapjes en draadjes.

De laatste paar dagen druk in de weer geweest met rode lapjes. Op dit moment heb ik 30 blokken klaar en liggen er nog 30x 6 stroken om nog eens 30 blokken te maken.
Genoeg voor 3 middenmaat-quilts of 2 grote. Die beslissing stel ik nog even uit.

Een keer in de maand komen Marjolein en ik bij elkaar (2e dinsdag in de maand) voor een MiniBee. Errug gezellig! Tuurlijk wordt er ook met lapjes geprutst, maar er wordt vooral veel gekletst!
 
Ondertussen ook nog wat sokken gebreid. De sokken voor Jan verdwijnen direct in de sokkenla, maar ik heb ook een paar voor Corrie gebreid. De nieuwe sokken staan alweer op de pen.
 
 
Een quiltcursus gevolgd bij Dineke Ugen. In september moet het eindproject klaar zijn. Dat is nog lang niet makkelijk. En kan ik nog niet laten zien.
 
Bij het handwerkcafé bij Ellen hebben we de laatste keer gevilt en daarvoor gemacrameed. Kan ik ook niet laten zien. Of het is niet af of het is niet helemaal gelukt...
 
Het laatste blokje van Chrystal gemaakt en stof gekocht om er een quilt van te maken.
 
Nu maar eens verder met de huiswerkopdrachten voor de Lensquilt. Die gaan we volgend seizoen maken met de bee in Meppel. Aan mij de eer om het te begeleiden.


4 opmerkingen:

Dineke zei

Mooie projecten Ingrid.

miekequilt zei

Wat ben je met leuke dingen bezig. Je zult je niet gauw vervelen.

Betty zei

Mooi mooi mooi die rooie!

Katherine zei

Love that quilt! The colours and layout are perfect.