dinsdag 24 september 2013

Of ik nog wel handwerk...

Als ik m'n eigen blog zo lees, dan lijkt het er niet op. De start van het schooljaar is altijd een hectische tijd, maar die lijkt nu goed van start te zijn gegaan.

Ondertussen zijn de bee's ook weer gestart. Met de bee in Meppel zijn we begonnen met de lensquilt. De eerste blokjes zijn gemaakt. Is nog een behoorlijke uitdaging!Zo hier en daar zijn er weer tentoonstellingen. Samen met Marjolein ben ik naar Alkmaar geweest. Op haar blog heeft ze er een verhaaltje over.

Woensdag (= morgen) hebben we terugkomdag van de cursus machinaal quilten van Dineke Ugen. Ben erg benieuwd naar de projecten van de anderen (helaas komt niet iedereen) maar ook druk met m'n eigen werkstuk. Moet weer op het laatste moment...

Ondertussen ben ik 's avonds bezig met borduren. Nadat de Fractal er weer een pagina bij had ben ik verder gegaan met de RFA. Die heeft er weer een blokje bij! Dát was lang geleden.

 
 
Als ik ergens moet wachten, heb ik altijd iets te breien bij me. Zo komt het tweede paar sokken voor Corrie nog wel eens af.

Binnenkort weer regiodagen van het quiltersgilde, de OEQC in Veldhoven, een workshop. Al met al; genoeg te doen!

5 opmerkingen:

Dineke zei

Ook met allerlei verschillende dingen bezig zie ik. Ja, en dat het er dan bij blijft om een blogje te schrijven, dat herken ik wel. Heel veel plezier met de lensquilt. Die van mij hangt net weer een tijdje aan de muur in de kamer

Nina-hobbysite zei

Mooi wordt het borduurwerk met alle kleurtjes!
En die andere en de quilt wordt ook super.

Corina zei

Mooie projecten heb je onder handen!

miekequilt zei

Wat leuk om zoveel verschillende dingen te doen.

Jannie (Zuid-Duitsland) zei

O geweldig, die lensquilt, die staat ook op mijn lijstje. Laat je nog eens foto`s zien? Of ben je nog niet verder gekomen?