maandag 2 december 2013

Mysterie Celtic Solstice.

Voor het eerst doe ik mee met een van Bonnie Hunters Mysteries.
Zo leuk om te weten dat er honderden (duizenden???) quiltsters aan hetzelfde werken. Over de hele wereld!

Voor deze mysterie is een speciale facebookgroep aangemaakt.

Vrijdag gaf Bonnie de eerste opdracht. De kleurkeuze wisten we al een tijdje.

Zaterdag kwamen de linialen binnen en ben ik gelijk aan het snijden geslagen.

Ik had alle scraps al gestreken. Nu heb ik ongeveer 20 blokjes van wit en oranje gemaakt.

Er liggen er nu nog zo'n 50 van elk klaar om genaaid te worden.


Ik maak ongeveer 3/4 van de kleine versie. Ik denk dat ik dan uitkom op een eenpersoons. Ik kan er altijd meer bijmaken. Hier is het fotoalbum waar ik de vorderingen laat zien.
Bij Bonnie op de site staan de vorderingen van anderen: http://quiltville.blogspot.nl/2013/12/celtic-solstice-mystery-monday-link-up-1.html.

6 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Lijkt mooi te worden, kleurig ook
Groetnis Annie

Betty zei

Prachtige & kleurrijkestoffenselecgie: dat kán alleen maar een mooie quilt worden.
Zeer benieuwd.(doe misschien ook nog wel mee.
(Eerst even Sint uitzwaaien ...)

Gerda zei

Ziet er ook bij jou leuk uit. Ik kan enorm genieten van wat anderen allemaal maken ook al is het hetzelfde patroon; bij het eindresultaat zie je toch altijd weer dingen die wel net anders zijn maar ook heel mooi!

Quilts van kippetje zei

Hallo Ingrid! Ik ben ook in de ban van de mysterie. Het is voor mij de eerste keer dat ik mee doe! Ik heb een kleine aanpassing gedaan voor de kleuren. Oké ik zal eerlijk zijn bijna al mijn kleuren zijn anders.

Ik heb jouw blog geplaatst in mijn blogroll met mensen die ook de mysterie volgen. Zo kan ik ( en ook andere kijkers )mee genieten van jouw celtic.Ben erg beniuwd hoe het er straks uit gaat zien bij iedereen! Groet,
Annemieke

Marly zei

Dag Ingrid
Je bent goed op pad. Ik wou dat ik dat ook was! Ik heb alleen de stukjes uitgeknipt met een papieren sjabloon op mij gewone lineaal geplakt, en moet nu met een Paterno sjabloon de puntjes eraan maken, een voor een. Op deze manier ben ik met kerst volgend jaar nog niet klaar.
Waar heb je de Tri Recs gevonden? Ik heb in de buurt van Den Haag gezocht, en ook op internet, maar zonder succes. Ik dacht ze bij Amazon UK te hebben gevonden, maar ze konden niet naar Nederland verstuurd worden. Als de jouwe uit Amerika kwamen waren er veel extra kosten? Ik zou zeer dankbaar zijn voor wat tips.
Groet
Marly.

Andee zei

Your mystery looks good!