zondag 24 april 2011

De eerste beitslaag zit erop.

En het ziet er nu zo uit:
En als je het dan zo ziet, dan denk je: huh? ik zie geen verschil met alleen geschuurd. Gelukkig heb ik tussendoor ook nog een foto gemaakt. En dan zie je toch duidelijk verschil.

Ik hoop morgenochtend nog een laagje beits erop te doen. Helaas gaat er nog wel wat tijd zitten in schuren en afnemen, maar als ik om 6.00 uur begin.... Dan zou ik dinsdag nog een derde laagje kunnen doen, want ik denk dat dat wel mag. En dat zou nét uitkomen met het potje beits. Ondertussen zitten we te bedenken wat we met de kopse onderkanten van de poten moeten, iemand een goed idee?

O ja! Vanmorgen voor het ontbijt de laatste naadjes van het laatste blokje van PoD gestikt. Dus ik ben helemaal bij!

2 opmerkingen:

jacq zei

toevallig ben ik ik bezig met een salontafel, van licht eiken naar donker tegen koloniaal aan, de tafel is klaar ligt nu op zijn kop omdat de pootjes nog moeten en de laatjes moeten nog 1 keer.

yvon zei

Hij wordt echt mooi Ingrid. En die white wash beits geeft hem een echte zomerse uitstraling. Ik las dat je hem als tuintafel gaat gebruiken? Misschien een idee om onder de kopse kanten stukjes rubber te doen. Dat voorkomt dat het vocht erin trekt. Hebben wij ook gedaan met onze tuintafel en dat bevalt prima.