dinsdag 8 mei 2012

Zondag naar Veldhoven geweest.

Het was een ritje van 2 uur, maar meer dan de moeite waard. Ik heb genoten van de quilts die er hingen. Aan het eind van de dag ook nog langs de vele winkeltjes geslenterd en heb zo hier en daar wat gekocht.
De allermooiste quilt vond ik deze:

Helaas staat er geen nummer bij, dus ik kan 'm niet in de (gekochte) catalogus opzoeken. Het bordje is vanaf hier niet te lezen. Dus als iemand voor mij de naam van de maker heeft? Ik hoor het graag!
Door AnneMarie weet ik nu dat de quilt uit de serie van het Patchwork Gilde Deutschland is en dat ie Giganten nr. 11 heet en door Dressler Heike gemaakt is. Dankjewel voor je reactie AnneMarie.

Naar deze quilt moest ik vaker kijken om er iets in te zien, maar omdat ie een prijs gewonnen had, deed ik dat. Pas toen ik een foto bij iemand anders zag (ik weet niet meer waar!), zag ik er nog meer in. Bij deze foto zie je het ook wel ietsies.


Deze quilt van de wedstrijdquilts vond ik de mooiste:
Van de meeste quilts heb ik ook foto's van dichtbij genomen. Die kan je hier zien.

Nog meer foto's zien? Shirley heeft er heel veel gemaakt.

4 opmerkingen:

Corina zei

Dank je wel dat we zo nog even na kunnen genieten!

Christina zei

Dat kun je je niet voorstellen hoe groot het is he. Als jij die quilt het mooiste vind mag ik dan denken dat je de artkant op gaat?

Gingini zei

Wat leuk, die foto's! Dus jij moest ook 2 uur rijden. :)
Wat die quilt betreft waarvan je de maker niet kent, weet je nog waar hij hing? Want er hingen ook quilts van bijv. het Patchwork Gilde Deutschland en In Full Bloom USA. Dan ben je alvast een stapje verder.
Weet jij misschien de naam van de maker van die prachtige quilt met al die slangen en andere beestjes? Ook zoiets. ;)

AnneMarie zei

Dag Ingrid de Quilt die je mooi vind is uit de serie van de Patchwork Gilde Deutschland en op het kaartje staat Giganten nr11 door Dressler Heike.
Groetjes AnneMarie.