woensdag 10 april 2013

Tops gemaakt voor Jopie's Dromenquilt.

Het tasje met blauwe stoffen is nog lang niet leeg, maar vooreerst heb ik genoeg met blauwe stoffen gewerkt. Het is ook nog eens totaal NIET m'n lievelingskleur.
De blauwe zigzag heb ik vorige keer al laten zien. Ondertussen heb ik de ScrappyTripAroundTheWorld gemaakt.

Daarna een jellyrace op babymaat gemaakt. Maar die vond ik nogal tegenvallen. Dus heb ik 'm versneden en weer aan elkaar genaaid en nu ziet ie er een stuk beter uit!
 Vandaag weer samengewerkt. Ben ik toch helemaal vergeten om Marjolein's blauwe top op de foto te zetten! Blauw was ik al flauw van, dus heb een klein lentetop gemaakt. Het is nog niet groot genoeg, dus er komen nog borders om. Patroon gevonden in de moda-bakeshop-site. De lawn-chair quilt.

We vinden het zo gezellig om samen te werken, dat we dat vaker gaan doen. Maar dan ook met eigen werken. Bee in oprichting!


3 opmerkingen:

Freubeloma zei

Leuk om weer even wat van je te zien.Succes met je bee in oprichting. Wij zijn daar vorig jaar mee gestart en gisteravond waren we met 23 dames.Heel gezellig.
Groetjes Janny

Freubeloma zei

De berichtjes van jou op mijn blog zijn allebei aangekomen . Rond half twee was ik thuis. Het was zo gezellig. Ze zijn van plan om een terugkom avond te organiseren , met de quilts die klaar zijn . Gr. Janny.

Dea zei

Je bent lekker productief. Leuk die bee in wording!